Ga naar de inhoud

Wij maken verse, biologische & vegetarische soep in Antwerpen sinds 2010. Onze soepen zijn lekker, gezond, ambachtelijk bereid & natuurlijk.

Gezond

Onze soepen zitten boordevol kraakverse biologische groenten.  De wereldgezondheidsorganisatie adviseert om ongeveer 300gr groenten per dag te eten.  In een portie van 500ml van onze soep zitten ongeveer 200gr verse biologische groenten!  Zo krijg je een gezonde geest in een gezond lichaam.

Ambachtelijk

Onze soepen worden ambachtelijk bereid.  De groentjes worden in alle vroegte geleverd en worden dezelfde dag nog door ons gewassen, gesneden & verwerkt tot een heerlijke soep. Vanuit ecologische overwegingen bereiden wij onze soepen met een minimum aan water.  Dit heeft meerdere voordelen:

  • we gebruiken veel minder energie bij de bereiding,
  • we gebruiken maar de helft aan verpakkingsmateriaal,
  • we hebben minder gewicht bij transport,
  • en puur praktisch, je hebt minder ruimte nodig in je koelkast.

Door dit procédé is onze soep geconcentreerd, je voegt zelf eenzelfde volume water toe. De soepen worden steeds bereid, verpakt, bewaard en geleverd volgens de strengste hygiëne-normen.

Natuurlijk

Wij bereiden onze soep volledig natuurlijk. Door pasteurisatie – heet afvullen, luchtdicht verpakken in gesealde potten en snel koelen – ontstaat er een langere bewaartermijn (min 7 dagen, max 17 dagen). Deze werd micro-biologisch getest door ILVO, om er zeker van te zijn dat we u een kwalitatief product bezorgen.

Er worden nooit bindmiddelen of smaakversterkers in de soep gedraaid. Op de verpakking vind je steeds een overzicht van de ingrediënten en allergenen.

De soep dient in de ijskast bewaard te worden en is ongeopend houdbaar tot de datum vermeld op de verpakking.  Zo heb je voor elke dag van de week een heerlijke verse soep. Uiteraard kunnen alle soepen steeds ingevroren worden.

BIO

Wij ondernemen met respect voor de natuur, daarom gebruiken wij biologische ingrediënten.
De groenten die wij gebruiken zijn lokaal & seizoensgebonden. We kiezen voor bio omdat bio puur is. Er wordt geen gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen, het is puur van smaak en het is beter voor het milieu.

VEGGIE

Er wordt nooit vis of vlees in de soepen gedraaid.

ECO

We leveren maar 1 keer per week om onze ecologische voetafdruk te beperken. En vanuit ecologische overwegingen bereiden wij onze soepen met een minimum aan water.  Dit heeft meerdere voordelen:

  • we gebruiken veel minder energie bij de bereiding,
  • we gebruiken maar de helft aan verpakkingsmateriaal,
  • we hebben minder gewicht bij transport.