Het coronavirus

Lieve klanten,

Volgens de huidige maatregelen blijft thuisbezorging toegestaan. Wij blijven dus met veel liefde soep voor jullie bereiden!

Je kan onze soepen blijven bestellen en wij komen ze heel graag op kantoor of thuis leveren. Wij leveren in Antwerpen binnen de Singel, wil je een levering net buiten de Singel, neem dan even contact met ons op.

Uiteraard nemen wij extra voorzorgsmaatregelen:

  • de soepen worden contactloos afgeleverd. We zetten ze voor je deur (in een doosje of een papieren zak), bellen aan en nemen de nodige afstand zodat je de soepen kan binnen nemen.
  • we ontsmetten onze handen voor en na elke levering.
  • we ontvangen geen cash geld, betalen kan via overschrijving.

ZORG GOED VOOR JEZELF EN VOOR ELKAAR!

Prijs

Onze soep is verpakt in grote of kleine potten.

Een grote pot is 1 liter geconcentreerde soep.  Voeg zelf 1 liter water toe en je hebt 2 liter soep, 4 à 8 porties: €12,40.

Een kleine pot is 500 ml geconcentreerde soep.  Voeg zelf 500 ml water toe en je hebt 1 liter soep, 2 à 4 porties: €6,20.

Meer informatie hierover vind je bij onze troeven.

Alle prijzen vermeld op onze website zijn inclusief 6% BTW en inclusief levering.

 

Praktische informatie

Wij leveren verse soep op kantoor of aan huis in Antwerpen binnen de Singel, wil je een levering net buiten de Singel, neem dan even contact met ons op.

Wij leveren gratis binnen de Singel in Antwerpen vanaf €24 en net buiten de Singel vanaf €48. Wil je graag een levering iets verder buiten de Singel van Antwerpen, neem dan gerust contact met ons op.

Na het plaatsen van je bestelling krijg je een bevestigingsmail. Heb je deze niet ontvangen, dan is je bestelling niet afgerond, neem contact met ons op.

Bestellen kan tem dinsdag voor de levering op de daaropvolgende maandag.

Leveringen zijn enkel op maandag tussen 9u en 17u.  Kies je om je soep te komen afhalen, dan nemen wij contact met je op na het plaatsen van je bestelling en we bekijken wanneer je ze kan afhalen.

Onze soepen zijn gepasteuriseerd en zijn steeds minstens 1 week houdbaar.

Er is altijd soep! Bel 03 337 32 87 of mail info@soepmie.be.

Wil je op de hoogte blijven van onze wekelijkse soepmenu’s?